Gå till innehåll

Företaget

Gh Studio är ett nystartat företag i september 2020 i Mariefred.

Som har sitt ursprung i min bakgrund som Musiker/låtskrivare/ 50år på scen,Ljudtekniker/Webb designer/layout designer/Reparatör av elektronisk och elektrisk musikutrustning. Bakomvarande yrke. Elektriker med specialkompetens inom styr och regler. Resande Försäljare. Ambulerande Butikschef på Flera olika butiker inom Broddman concernen.

Jag har arbetat med ljud inspelningar, med Cubase I över 22år, arbetar fortfarande med ljud inspelningar, nu i Cubase 11 I första hand Musik skriven och inspelad av och med med Låtskrivartrion HES. Holmström, Erikson och Söderlind, medlemmar i dansbandet Skip'z där jag själv ingår. i min egen lilla studio. se mer om SKIP'Z på min hemsida

Den första låten som jag mixade var i en äldre analog studio. Låten var en egen låt. "Åh att få kramas" inför Tävlingen Höstens melodier på Berns salonger . Programmet sändes i Tv5 Bandet var Skip'z från Norra Botkyrka utanför Stockholm. Se min hemsidan Skipz.se Musik med Skip'z finns även på Spotify.

Skipz" Åh att få kramas". Skipz orkester "Jag kommer hem". Båda låtarna deltog i finalen av höstens melodier olika år.

Jag har Arbetat med Cubase Digital studio sedan 1998. Med egen musikproduktion av egna och andras musik.

Det här kan jag erbjuda.

I första hand försäljning av ny outgiven musik

Skriven av Låtskrivartrion HES som blev 5!

Göran Holmström. Lars Olof Eriksson. Rolf söderlind medlemmar i Dansbandet Skip'z samt Therése Schibler (Holmström) och Per Daniel Söderlind.

Inspelning av musik i min lilla källarstudio Max 3 personer pga utrymmet.

Inspelning Live på plats där du bestämmer.

Iinnom Sörmland.

Mixning och redigering av inskickade audio filer samt mastering

Layouter.

Jag är Låtskrivare och text författare.

Hjälp med texter, hur man skriver texter som går att sjunga.

Planerat: Musikförlagsverksamhet.

Produktion. Ej hårdrock i nuläget.

Presentation/min bakgrund.

Musiker, 50 år på scen, med olika band, studioerfarenhet.

Jag har Gitarr som huvudinstrument, samt lite keyboard, har fuskat lite på några andra instrument som tenorsaxofon,tvärflöjt och Dragspel och naturligtvis, Sång, Stämsång, körsång.

Låtskrivare sedan 15 års ålder. Ej hådrock.

Jag har börjat arbeta parallelt med portabel utrustning för inspelning live.

Jag utför live Inspelning vid behov, Mixning och Mastering av enskilda Artister/låtskrivares egna inspelningar.

Jag gör layouter för demo skivor ( CD)

Jag Planerar musikförlagsverksamhet.

7. planerar för kursverksamhet i Cubase. På Svenska ett av världens mest använda musik produktions program.

Bilden tagen på hotell Kramer i Malmö Bandet var Paul Denis från Eskilstuna.

I ett litet rum i källaren, ryms min utrustning, en kraftfull dator och en USB mixer. En proffesionell studio mikrofon. där jag arbetar med nyinspelningar, mixar redigerar mastrar bränner CD och gör konvolut för färdiga arbeten. Du är välkommen att höra av dig om du behöver hjälp med något. Klicka på sidan "Bokningar" och fyll i formuläret och skicka så hör jag av mig.

Min Lilla källarstudio. lite trångt men mysigt.